Museu de Cal Pauet

Un nou museu que recrea el paisatge de la nostra infantesa

Ens fa reviure la vida col·legial dels anys 50 i 60, els jocs de carrer, l’escola, els llibres d’estudi, el cinema, els tebeos, la publicitat, les joguines... així fins a més de mil objectes per recordar. La memòria primera és l’última que es perd.

Aquelles nenes i aquells nens de pantalons curts érem sense saber-ho el plançó de la persona que ara som. Per a ells, per a nosaltres, he configurat una vivència en un indret natural i màgic on també sovintejarà la projecció de fotografies històriques de la nostra terra acompanyades d’un fons musical creat i interpretat expressament per al museu. Alhora podeu admirar l’enorme projector del cinema Terrall i veure una pel·lícula de Cine NIC per a memorar els primers passos de Pluto, Popeye, Mickey, la Ventafocs, i tants més.

El Museu de cal Pauet s’ubica al centre de les Borges Blanques, entre l’Ajuntament i l’Església, en l’antic molí d’oli propietat del meu avi cinquè Pau Farrerons i Sagarra. Aquest singular patrimoni històric s’ha mantingut en un excepcional estat de conservació malgrat el pas del temps... i les ofertes dels promotors per edificar-hi un bloc de pisos.

Horaris i Preus

A partir del mes d'octubre el Museu de Cal Pauet obrirà els diumenges al matí per atendre les visites individuals.

Pel que fa a col·legis, autocars i grups, les visites es formalitzaran fent una sol·licitud telefònica o per correu electrònic.

Preu Diumenges: 2 euros per persona

Preu de Dilluns a Dissabte: 3 euros per persona

Podeu demanar més informació i fer les reserves mitjançant:
Correu: museucalpauet@gmail.com
Telèfon: 619972250

 

Cal Pauet | © Cal Pauet