Fira de l'oli

La 57a edició de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, prevista entre el 17 i el 19 de gener de 2020, a les Borges Blanques, ha obert aquest dimarts, 1 d’octubre, les seves inscripcions amb la voluntat enguany de posar en valor la importància històrica de l’oli d’oliva, a través de les grans cultures de la humanitat.

Les inscripcions a la fira, que manté les tarifes de l’edició anterior, s’han de fer a través del portal www.firaoli.cat/inscripcions i finalitzaran el dia 15 de desembre. A més a més, tots els interessats que s’inscriguin abans del 31 d’octubre gaudiran d’un 15% de descompte.

La inscripció es farà per ordre d’entrada, antiguitat i pagament, i per fer-la cal seguir atentament el que diuen les disposicions generals, ja que en elles es descriu les condicions en els quals s’estarà inscrit.

Segons ha exposat el regidor Jordi Ribalta, “encetem aquest nou certamen amb molta il·lusió. Enguany durem a terme una fira carregada de novetats amb molts actes per atreure força públic i donar a conèixer els productes de la nostra terra, que són sens dubte de gran qualitat. Treballem per a potenciar i difondre el turisme, cultura, tradicions i gastronomia. La Fira vol ser un indret on les empreses i emprenedors es puguin promocionar i donar-se a conèixer. És per això que treballant tots plegats podrem arribar ben lluny i anirem complint els objectius que ens marquem”.

Fira de l'oli | © Patronat de Fira
Stand de la Cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques | © Patronat de Fira